Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 26. juni 2011

En dag med sommer?

Er vel meldt grått igjen i morgen, og det er typisk siden det er den første feriedagen min... ;-)
 Sist søndag så satt jeg så fint og planla alt som skulle ned i større krukker og i bakken, og hver gang jeg planlegger noe slikt, så skjer det ikke... I går kveld ble det imidlertid tid og ork til å plante litt saker og ting... Så nå er vi kanskje halvveis i det vi skulle ha gjort sist helg... ;-)
Vinrankene mine fikk komme ned i større potter, og der skal de få stå til lysthuset kommer opp. (Jeg skal nemlig ha en på hver side av inngangen der) Dette er en druesort som skal tåle ned til -25 grader uten tildekking, jeg er spent på å se hvordan de vil klare seg her, og jeg er ganske sikker på at de skal få overvintre i kjelleren i vinter som kommer (lysthuset kommer ikke til å bli ferdig i år...)
Så skal de i alle fall få stå i solveggen på fjøset og få gode og større røtter i de store pottene jeg fikk plantet de i. (29,- potta på REMA 1000 i vår. Måtte lage hull i bunnen selv, men ellers greie potter som ser ut som terrakotta om du lukker det ene øyet og ikke stirrer direkte på de med det andre...)
Stikkelsbærbusken fikk også komme ned i jord i går, den er det bær på, så jeg gleder meg til å mumse de i meg når de er modne. Blåbærbusken jeg gikk til innkjøp av i fjor bærer i år 2, jeg skriver to blomster (når jeg kjøpte den i fjor var det borti 50 bær på den).
Grunnen kan rett og slett være at den sto i drivhus i fjorvinter og i hagen min i vinter som var... Litt kjipt, men sånn er det bare...

Uansett hvor grønt det er i din hage håper jeg du får en flott sommerdag i dag! :-)

4 kommentarer:

Elin sa...

Jøss..rakk du det i går kveld også?! ;-))

Astrid sa...

Du skulle bare visst hvor effektive vi kan være... :-D

Ragnhild-som-har-pyntet-hagen-med-masse-løvetann-i-år! sa...

Imponerende! Smitte meg litt, så jeg kommer i gang i egen hage??? :P
Nyte ferien! Kommer mer finvær snart! :D

Astrid sa...

Kan kjøpe med en salat og komme til deg en dag jeg, så kan du plante den... ;-)
Løvetann er pene blomster det! :-) Har mange selv!