Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 19. mai 2011

Litt ferdig i hagen..

Jeg gikk på med overmot og møtte min overmann (eller overjordisk motstand? går det ann å si det når jorda var over bakkeplan??)
Jeg gikk i alle fall på med liten plantespade og ei bøtte, gikk over til nykjøpt spade og en gammel trillebår, men måtte til slutt be om hjelp fra en "Masse feil og sånn" med skuffe og Gubben som maskinfører....
Bra ble det, og jeg har i allefall planlagt det hele, selv om jeg ikke klarte å fullføre det hele... :-/

Sånn var det bedrøvelige synet når jeg var nesten halvveis i det jeg orket med håndmakt.
Og sånn så det ut etter at gubben hadde vært snill og hjulpet meg... En før slitsom og dum skråning som jeg var enda dummere med og plantet jordbærplanter i, er nå nesten blitt til et over kommelig platå vi kan ha noen stauder i. Jorbærene har jeg flyttet opp i ringen, så det skal bli litt lettere å høste av de. :-)
Jeg vet, det ser litt glissent ut der enda, men det skal nedi et par planter til og jeg skal også ha i et par tuer med månedsbær (markjordbær for hage). Har sådd selv, men de kommer ikke opp igjen, så var nok for gamle frø. (er en av de som fråtser i frø, og gjennomfører aldri mer enn 1/3 av plantingen jeg planlegger, så i år har jeg bare kjøpt et par små pakker frø, og enda har jeg klart å plante 7-8 slag alt... Alt fra lager jeg har hatt i laaaaange tider. Og alt utenom jordbærene kommer opp igjen. :-))

Her er noe av det som jeg har kommet i gang med. Det syns ikke så godt, men noen av plantene er bortimot 10 cm høye alt. :-)
I minidrivhuset er det bla; tomat, mais, gresskar og agurkurt ++

Ønsker alle en riktig flott torsdag. :-)
Ikke glem utloddningen fra innlegget i går. :-)

3 kommentarer:

Lille My's Confessions sa...

Så artig du skriver, og så flink du er!! Ønsker deg ei flott helg!! Klem:)

Astrid sa...

Takk Lille My. :-)
Ønsker deg en flott helg også. :-)
Klem.

Astrid sa...

Jeg har akurat sett, at mens jeg var borte på Lillehammer denne uka, så har det begynt å spire i jordbærfrøene jeg har plantet også. Så nå spirer alt jeg har sådd. :-)