Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tirsdag 8. mars 2011

Noen ferdige prosjekter... :-)

Endelig har jeg noe ferdig å vise fram jeg også... Noe her vært ferdig en stund, men noe er ganske nylig blitt ferdig.
Laget meg hansker da jeg lå på sykehuset i vinter. De er av silke og merinoull. De ble ganske morsomme. :-)
Grå ulll innerst og svart silke utenpå. Når det så ble tovet ble det edderkoppnett av ull som la seg igjennom og over silken. Det er ikke det siste jeg kommer til å lage i ull. :-) Gøy!
Mitt første forsøk på å strikke med to tråder ble også ganske bra. Julekulen er strikket med Finull og mønseret er i fra Arne og Carlos sin bok som kom ut før jul i fjor.
Dette har jeg strikket på i en drøy måned. Det ble ferdig sist tirsdag og er laget med 1 1/2 bundt med Vikings pleddgarn. Teppet ble ca 180x180 Det er strikket i fra hjørne til hjørne for å få stripeeffekten mer fram. Ble kjempefornøyd og det varmer faktisk godt selv om det er tynt.
Her er noe vi gjorde i helga og som jeg har tenkt på lenge; jeg trengte skikkelige hyller til DVD'ene mine. Og nå har jeg plass til alle på et sted. Før var de spredd på forskjellige steder i stua. Alle filmene jeg har rukket å sette navn på står nå i alfabetisk orden og venter på å bli sett igjen. :-)

I dag er det tirsdag igjen og det er tid for hobbykveld i det lokale grendhuset. Er du i fra området rundt Løten må du gjerne møte opp til en trivelig samling i Fjellhaug. I kveld starter vi to timer før enn vi pleier for vi skal drive med papirhobby. Har du ingen ting å jobbe med for øyeblikket finnes det garn og pinner tilgjengelig for et lappeteppe prosjekt vi har gitt oss i kast med. Vi skal strikke tepper til spebarn i Nepal. :-)
I kveld dreier det seg som sagt mest om papirhobby og jeg håper noen har lyst til å lage litt kort til påske. Det finnes også noen stempler til konfirmasjon og lignende.
Til vanlig møtes vi i fra 19-21 hver tirsdag. Vi strikker mens en gjeng danser Linedance i salen ved siden av. I kveld møtes vi håndarbeidstullingene fra kl 17-21.

Uansett hva du skal i kveld håper jeg at kvelden blir god! :-)
Tirivelig tirsdag videre folkens! :-)

2 kommentarer:

Ann-K sa...

Gratulerer med kvinnedagen :-)
Er igjen ca 40minutter..

Takk for nok en koselig kveld på Fjellhaug :-)

Astrid sa...

I lige så! :-)
Trivelig at mor di ville bli med også. :-)
Jeg har igjen en oppryddings jobb forran meg etter alle sakene som ble tatt med i går...
Men det var gøy da, selv om det ble mye jobb av det. :-)