Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tirsdag 30. juli 2013

Jeg har bestemt meg!

Her har det vært stille en stund nå, og dere som er innom meg innimellom er vel vandt med det. Det blir bare slik noen ganger. Det er ferie og det er godt vær og jeg bor på verandaen for tiden.
Litt er gjort og mye mer er ikke blitt gjort. Lite å blogge om egentlig.

Har vært litt i tenkeboksen noen dager nå og nå har jeg bestemt meg!
Nå er det over og ut! Jeg orker ikke mer av at ting ikke går riktig lenger. Det slarker og går, jo da, men ikke etter min pipe lenger.
Nå skal det sies at jeg nok er blitt sær og kranglete selv, men jeg gjør da virkelig en insats for å få det hele til å virke!!

Jeg gjør akkurat som jeg pleier, og han, han bare slenger hit og dit som han selv vil.
Jeg trenger struktur og rette linjer om jeg skal få noe slikt til å fungere! Det kan sa ikke være så umulig å forstå!!??
Jeg har bannet og bedt, kranglet og dratt.
Jeg har rost og klappet.
Ikke noe virker.
Han har bstemt seg også ser det ut til.
Etter at jeg hadde bestemt meg for å forsøke en gang til gikk det bra en liten stund, men jeg var ikke helt fornøyd lenger, og etter at det hadde gått en stund slenger det ut igjen og alt er som før.
Det er frustrerende, og jeg tenker jo som så mange andre, at man godt vet hva man har men ikke hva man får.

Mange før meg har sikkert gjort som meg også, sånn før man bestemmer seg helt for at det er slutt; jeg har vært innom en del nettsider og funnet ut at jeg nok kan gjøre bedre... Han var ganske enkel i utgangspunktet, og det var vel det jeg trengte der og da... Ikke trodde jeg at jeg kom til å trenge noen som var mer komplisert heller. Og når sant skal sies så hadde jeg ikke det jeg har i dag når han dukket opp.
Jeg tenker at jeg kan beholde ham i reserve, for noe duger han sikkert til enda... Det er bare det at nå er jeg gått så lei, at selv om han virker optimalt igjen innimellom er det ikke det jeg vil ha!

Jeg bestiller meg en ny jeg tenker jeg. :-)
Ut med den billige, dårlige og inn med en oppgradert Singer med broderingsfunksjon!! :-)

3 kommentarer:

Elin sa...

Bra å bytte de ut innimellom. Jeg har ingen jeg, og glad er jeg for det
. :-D

gult hus i svingen sa...

Det blir bra skal du se:) Lykke til med ny symaskin. jeg har også en ganske ny en og det er deilig:)
Trine

Anonym sa...

DET BLIR BRA... Jeg kjøpte min for de første ordentlig tjente penger, ikkeno fin og fjong men, kjempegod til sitt bruk.. Morro å bruke, plutselig har en klart noe nytt... Et godt valg, Astrid ;) Lykke til :)Hilde