Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 8. juli 2013

Litt redusert gir litt produsert...

Så er jeg i gang igjen med en UFO, denne har ikke ligget så lenge som mange av de andre, men det er godt å se at enden nermer seg på et prosjekt alikevel...
Startet med den en gang heklenåla mi hadde blitt borte, den gode heklenåla som jeg brukte til to større prosjekter samtidig. HER kan du se begynnelsen på dette prosjektet.

Det skal bli en oppbevaringspuff for stolputene jeg har på verandaen. Så kan de brukes hele tiden, kanskje også inne på vinteren. Det går med litt garn, men det gjør ingen ting. Det er restene av akryllgarn som er blitt kjøpt av meg og mor opp igjennom de siste årene. Garnet skal være temmelig spesielt her etter om jeg skal kjøpe noe annet enn naturlige fibre!! Men garnet må jo brukes opp! :-)

Det skal være plass til 4 puter i den, og nå går det 3, så snart ferdig med sidene og kan begynne på bunnen. Tenker jeg får brukt opp noen gamle kåpeknapper på prosjektet også. :-)Putene er i grunnen blitt så falmede at de bare blir brukt når de må fram, tenkte at de likevel kunne brukes til noe... Hva syns du? Grei måte å bruke det man har på?

Og, hvorfor sitter jeg nå her i sommervarmen, og drar garn over fingrene så de blir uttørkede og fulle av tørre sprekker?
Jo da, jeg er blitt sjuk... Ble tur på legevakta på lørdag. Legen tok ikke prøver av meg en gang, bare tittet ned i halsen min, og skrev ut penecillin... Tenker han så det samme som meg, og det var ikke vakkert. Halsen var så gjengrodd at man knapt så hva som var drøvel og hva som skulle være mandler....
I skrivende stund er jeg nesten 1/3 inn i kuren og halsvondtet har ikke sluppet taket, bare spredd seg til ørene. Håper det blir litt likere snart og håper feberen slipper litt til, så jeg kan nyte litt av sommervarmen jeg også.
I mellomtiden blir det litt egenpleie og kanskje et par UFOer mindre.
Lille MA har det i alle fall greit, hun leker med Bestemor og Bestefar, og slipper at jeg går rundt i halvsvime og ikke klarer å leke med henne.
Noen ganger er det helt greit å takke ja til litt hjelp, selv om jeg sliter med skikkelig, skikkelig dårlig samvittighet!!

4 kommentarer:

Ann-K sa...

Hmmm. liker og ikke liker..
Liker at du har noe å drive med, som ikke tar helt knekken på deg.. Du har da ikke noe å ha dårlig samvittighet for, å værra sjuk skjer alle en eller anna gang..innimellom..
Kule puter, kjempe gøy at du gjenbruker dem :-)

Du blir bare nødt til å ringe legen på onsdag om du ikke er bedre! Aller helst i morra..men jeg vet at det ikke er lett :-/

Alle fall fortsatt riktig god bedring!
klem

Astrid sa...

Tror det er loddet jeg trakk... Dårlig samvittighet står det på det... ;-)

Jeg er bedre i halsen. Kroppen henger litt etter. Tar jo litt tid før penecillin virker, og vet at det ikke er lurt å stresse for mye på!

Takk, jeg bedrer meg så raskt det lar seg gjøre.
Klem

Ruths datter sa...

Så utrolig smart ide da. Du kor flink du er Astrid. Kanskje det går an å herme. Kjempegod ide.
Klemz

Astrid sa...

Takk :-)
Klart det går ann å herme. :-) Jeg har ikke fått til å ta patent på oldemorruter enda... ;-)
Trengte noe fornuftig å bruke opp alle restene av akryllgarn på. De siste restene går inn i et litt-av-hvert-teppe.
Klem. :-)