Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 5. juli 2013

Ny hobby....

...Den er ikke så "ny", men kanskje gjenoppdaget?

Sist gang jeg var venn med symaskina ble blandt annet disse to til...

  GRYM Han er laget av stoff fra en av de styggeste gardinene jeg noensinne har kjøpt med meg fra loppis, men siden han også er litt koselig ble navnet en mellomting mellom Grimm og Grom. En ekte Wannabe-monster-kose-kanin.
 Mønsteret laget jeg selv etter å ha sett en kanin på en eller annen blogg... Bldet av kaninen var ikke så tydelig, men plutselig vokste den fram oppi hodet mitt og jeg tegnet den av på matpapir med trykk fra Flåkypa Tidene. Jeg overrasket meg selv med å få det til, for de fleste vet at jeg ikke er noen større kompis med herr Nähmaschine. (Det sto på esken at det var det han het...)
Puta, den ble egentlig til sånn litt indirekte. Det startet med at jeg skaffet meg overføringsark for å lage en T-skjorte til gubben. (Han har snart brukt den opp, så populær ble den!!)
Stoffe puta er sydd i tilhørte egentlig en 5 meter BRED gardin. Tykt og mykt stoff. Blondene har jeg liggende en hel haug av, som seg hør og bør noen som har scrapping på hjernen... ;-)
Jeg har til og med sydd baksiden i to deler med glidelås skjult mellom delene! Trykket er i fra et gammelt postkort (sånne finner du mengder av på nett om du leter litt)

Nå er symaskinen på plass igjen, og jeg har alt laget en liten brødbrikke, eller en lomme til en veske, ikke helt sikker på hva det kommer til å bli, eller om den er ferdig enda.
Det klør i fingrene, for jeg har fått en pompadur på hjernen... Olastoff øverst og tildastoff til selve veska... Vi får se om jeg og herr Nähmaschine er venner lenge nok til at den blir en realitet...

God helg i solværet folkens!


6 kommentarer:

Elin sa...

Fine ting, og om du klør i syfingrene så har jeg noen bukser som skulle vært litt kortere.. :-P

Astrid sa...

Den virker ikke på bukseopplegg... Har desverre en del bukser sjøl som skulle vært kortere, ikke noe har skjedd siden maskinen ble kjøpt for 6-7 år siden... :-/ ;-)

Ann-K sa...

enda en hobby, så kos... Ønsker'n velkommen ;-)
Go' hælj te hele familien!
klem

Ruths datter sa...

Så heldig du er som kan sy. Flotte og koselige ting du syr.
Klem

Astrid sa...

hehe, ønskes velkommen ja... Her blir det kaos. Skulle jo bare ta fram maskina så jeg fikk på merkelappene... ;-)

God Helg Ann-K. :-)
Klem.

Astrid sa...

Takk. :-) Men det er faktisk slik at jeg ikke kan å sy... Jeg må ta meg skikkelig sammen for å få til noe på symaskinen.

Klem