Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 20. oktober 2011

Ikke så mye blogging

Jeg har ikke vært så aktiv på bloggen min i det siste som jeg trodde jeg skulle være. Grunnen er vel rett og slett at det er blitt høst og det jeg har av tid stort sett går med til hobby. Jeg er snart ferdig med en bolero til meg selv i drops garn.

Og da jeg var avgårde for å kjøpe garnet sist, så havnet det enda mer dropsgarn i kurven min og jeg endte opp med å begynne på et 6kantet teppe. Tynt garn og heklenål nr 5. Det har jeg heklet på når boleroen har blitt for langdryg. Så nå er jeg 80% ferdig med boleroen og 50% ferdig med teppet.
Så i går ble det ny garnhandling for meg og ei veninne. tilsammen så ble det 2 fulle poser med garn. Jeg har alt masse nye prosjekter i hodet. Men det første først! Bolero og "dra over beina teppe" :-)
Jeg er bare så alt for flink til å skaffe meg nye UFOer. Jeg har ikke tall på hvor mange små lapper jeg har laget meg med tanke på at det skal bli større prosjekter. Det jeg har kommet fram til i det siste er at disse lappene og halvferdige prosjektene må det gå ann å sette sammen til et digert et; feste alle umake lapper på et fleecepledd og få et skikkelig sammensuriumteppe. Hva tror du? Kunne det bli et artig prosjekt?

Masse gratis oppskrifeter finner du inne på garnstudio.com Der ligger det også liste over forhandlere og garnprisene er veldig hyggelige. Ut året er det desuten 25% avslag på alpakka garn. fra kr 17,- pr nøste. Skikkelig snille priser for en hobbyglad/gal. :-D

1 kommentar:

Villblomsten sa...

Det er bra det er flere enn meg som er flinke til å skaffe seg ufoer :-)
Hihi :-)
nydelig bolero :-)