Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 17. oktober 2011

Gressenke igjen...

Jeg burde vel begynne å bli vant til det, men det er så snålt når gubben reiser vekk i flere dager for å jobbe. Og jeg vet jeg ikke burde klage, det er nok av de som ikke får se mannen sin på 14 dager om gangen. Min gubbe kommer i alle fall hjem etter 4 netter borte. Men det er så rart å ha huset for meg selv. Og en så rar blandet følelse; jeg elsker "meg-tid", det å kunne gjøre hva jeg vil. Se på en film eller lese en bok i fra perm til perm. Men samtidig venter jeg hele tiden på at gubben skal ramle inn i fra verkstedet ute, kald og oljesvart fra topp til tå.

Jeg har fundert i dag på hva jeg har lyst til å gjøre. Jeg har en vegg som må sparkles og males, men jeg har ikke særlig lyst akkurat i dag. Været er tungt og grått og etter en lang dag i sverige på lørdag fungerer ikke giktpasienten optimalt igjen enda... Så tenkte jeg at jeg kunne ha dratt på Stange for å kjøpe mer dropsgarn, men jeg har ikke brukt opp det garnet jeg kjøpte der for en uke siden enda. Men jeg har funnet ut hva jeg vil i dag. Jeg skal finne meg en lydbok, silke og ull og tove litt. Lærte å tove med ull og silke i vinter som var, og det var kjempe gøy. Det tror jeg kan bli en fin regntung høstdag. Masse stearinlys og masse såpeklin utover hele spisestua <3

Her er vottene jeg laget på revmatismesykehuset sist vinter. Svart silke og grå ull.
Blir spennende å se hvor mye silken har å si for fargen, for jeg har bare hvit silke denne gangen. :-)
Hva skal du gjøre i dag?

4 kommentarer:

Elin sa...

Bringe, hente, sove, spise, pc,...same old, same old. :-D leve det glade gressenkeliv jeg også noen dager.

Blir moro å se resultatet med hvit silke! Sikkert KUlt!

Guri sa...

I dag har jeg klipt meg, vasket klær, støvsugd hus, gjort lekser med ungene, lagd middag og sigla litt på nettet..... Med andre ord en helt vanlig dag ;)
Jeg er gressenke en mnd i slengen jeg da ;) Nå skal mannen skifte jobb, så han blir ute i to mnd..... Regner med at det blir virkende lenge ja ;)
Ha en flottings kveld og kos deg hjemme alene ;)
Klæm

Astrid sa...

Elin; ulla vil ikke feste seg slik den skal igjennom silken. Enten er jeg ikke hardhendt nok eller tålmodig nok...

Astrid sa...

Guri; Oh. Jeg skjønner at jeg ikke skal klage... Min gubbe er skjelden borte mer enn 4-5dager om gangen.
Kvelden ble bra, god nabo på besøk og kaffe i koppen. :-)
Klemmer