Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 26. oktober 2011

De desidert kuleste serviettene!!

Jeg måtte kjøpe meg nye servietter her en dag. Ikke fordi jeg ikke har servietter igjen, nei... Det er igjen servietter!! Et helt rom i seksjonen fylt med; morsomme servietter, servietter med riktig farge, servietter som var på tilbud, årgangs servietter, kunne ikke falle meg inn å bruke (men var for dyre til å kaste) servietter, ku servietter, engle servietter, krusedull servietter, prikke servietter og sikkert fler jeg ikke kommer på i farta. Men jeg hadde ikke sånne! :-D
Sånne kule servietter som de har på NILLE akkurat nå. :-)
Sånne:
HODESKALLE SERVIETTER! <3 <3 <3 

-Som jeg puttet ned på et Norgesglass... Helt tilfeldig oppdaget jeg at kjempe-t-tys passer perfekt på toppen av Norgesglass... Så da ble det sånn... :-) Kanskje jeg putter ku-serviettene mine på et Norgesglass også, så kan de stå framme uten at noen tørker de vekk på ketchupflekker? (Det er de rosa serviettene som blir brukt til ketchup og saft og sånn, ikke er de pene og de var veeeeeldig billige!) ;-)
Legg merke til at det er sånne dekorerte dråper som var på hodetørklene til gamle damer før og som kom tilbake på "alle" klær for et par år siden som utgjør hele hodeskallen. Kjempe morsomme! :-)


NILLE folkens; de gjør Norge morsommere! <3 :-D

2 kommentarer:

Anonym sa...

serviett og lys dilla jeg å...hmmmm har endel ja...men jeg bruker de jeg da:-)
åse

Guri sa...

Kjempekule!!
Jeg bruker serviettene til decoupage, og stjeler hos venner og ukjente så snart jeg finner noen som jeg ikke har fra før ;)
Klæm