Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 12. mai 2013

Litt alenetid

Og hva gjør mor i huset når hun har et par timer helt for seg selv??
Jo, hun går på jakt etter noe å gjøre... Gir blaffen i at det er masse å gjøre innendørs. På fredagen var jeg så sliten, men enda klarte jeg å vaske masse tøy og legge sammen det jeg kom fram til måtte være 6 hele maskiner med tørt tøy... I går fant jeg dermed ut at jeg kunne gjøre noe jeg hadde lyst til. Så da gikk jeg på låven på jakt...
En planke her, en list der...

 Det som forundrer meg mest, bortsett i fra at det ble ferdig, er hvor ryddig jeg klarte å holde det og hvor lite jeg faktisk hadde til overs når jeg hadde snekret ferdig. Sikkert flink til å hente bare det jeg var på leting etter... ;-)
 Midt på jordet fant jeg en pallekarm. Disse er hengslet i hjørnene, så det første jeg gjorde var å sage to planker av panelbord for å stive av karmen. Så festet jeg lister på innsiden av karmen for å legge på hyller.
Restene av panelplatene vi la på doveggene ble akkurat passelig som hyller. De stikker litt utenfor, men det er faktisk gjort med vilje, og ikke et resultat av latskap... ;-)
 Sånn ble den altså, men jeg syns den så så ny ut. Jeg likte godt sidene som var værslitte og grå, men de nye bitene ble så alt for nye. Dermed var det fram med litt maling. Og jeg vet at malingen ikke kommer til å vare sommeren ut, jeg har tross alt malt med vannbasert veggmaling, men det gjør ingen ting. Forhåpentligvis slites den jevnt...
Det nesten ferdige resultatet. Det eneste jeg mangler her er planter og å dekke baksiden med plast, så jeg ikke vanner den nymalte veggen på huset.
Jeg beklager et noe dårlig bilde, det var visst kommet noe på linsa, og det oppdaget jeg ikke der jeg drev på i går, men resultatet syns da. Gleder meg til å ta det i bruk jeg. :-)

Ble det bra eller ser det ut som noe katta har dratt med seg??

God søndag folkens! Nyt våren som endelig er her! <3

2 kommentarer:

Ann-K sa...

Kult, å er det du itte får tel lissom... Detta va kjempe bra :-)
Godt å gjøra litt anna innimellom også, bare noe en har lyst til...
Kjempe flink er du, gleder meg til å sjå resultatet :-D

Jeg driver å prøver å manipulere meg til å skal vaske vinduer før den 17.. Håper jeg rekker det for det må mye manipulering til skjønner jeg ;-) :P hehe..

Kos deg fortsatt på sønndan :-)

Astrid sa...

Takk. Du kan tro jeg var stolt av meg selv etter den snekringa altså... ;-)

Vinduer er jo faktisk artig å vaske det da, det er bare tiltaket med å komme i gang som er det vanskelige... ;-)

-Astrid.