Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 16. mai 2013

Avhengig...

Jeg er blitt hobbyhandicapet... Det er ikke bare bare. Og nå har jeg til og med startet på et nytt hobbyprosjekt bare på grunn av denne ene lille tingen.
Heklenåla mi er savnet etter en hobbykurvvelt i bilen til samboeren til Bare lille Elin. Nå kjenner jeg abstinensene bygge seg opp og jeg savner nåla mi. Den unike nåla mi som ikke har sin størrelsesmake i blandt alle de andre heklenålene her i huset...

I påvente av gjenforeningen jeg håper på å få snart er det blitt startet et prosjekt av restegarn i akryll. Jeg liker ikke akryllgarn, men det holder farge og fasong greit og jeg tipper det blir greit til en "puff". Hageputene i 40x40cm format skal få bo 4 stykker i en sånn en, men mulighet til å ta de ut når flere skal sitte... Så er de greit samlet og kan brukes som, ja, en puff... Får se hvor langt jeg kommer på en sånn en før den flotte gullfargede heklenåla mi er hjemme igjen... :-)
Håper den ligger der jeg tror den gjør, så slipper jeg å lete opp ny...

2 kommentarer:

Guri sa...

Man har aldri så lyst til å gjøre noe som når man ikke kan..... Og så de nålene som forsvinner så lett. Lykke til med letinga og arbeidet :)
KLÆM

Elin sa...

Leteaksjon vil bli igangsatt når det blir lyst etter at åstedet er på plass igjen.

;-)