Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 6. februar 2012

Stol aldri på ting som går knirkefritt!!

Aldri stol på dager som går litt for greit. Om det er dager da du husker alt du skal, frokosten er lett å både gjøre i stand og få i seg før dagen begynner å mørkne igjen, om alle klærne du har lyst til å ha på deg faktisk er rene og det er to makne sokker øverst i haugen; det er nå du skal bli mistenksom. Kjenn etter, kanskje du har vondt noe sted og egentlig burde gå å legge deg igjen. Kanskje du har litt sosialangst i dag alikevel. Se deg kritisk i speilet og bestem at det ikke går ann å gå ut på en så håpløs-hår-dag (selv om børsten gled lett igjennom og håret ikke var statisk engang i dag).
For det er på knirkefrie dager at noe kommer til å gå galt. Plutselig glemmer du å være mistenksom, for når noe går lett må jo resten gjøre det også!? Ikke sant?? Jo da. Det er bare det, at om du ikke snubler i noe en dag, så kommer skjebnen som et prosjektil og biter deg midt i ræ*a.
Vært der du også? Eller har du gullhår der skjebnen biter oss normalt uheldige?
På bildet er bilen halvveis oppe på veien igjen. Fikk sleng på bilen og vips der landet jeg to ganger i grøfta på feil side av veien gitt...
Jeg som har vært fri for giktsmerter de siste par månedene kjenner nå at jeg må forberede meg på noen skikkelig skralle dager i så måte.
Jeg er redd bilen er ødelagt og hinsides hjelp. På verkstedet sa de at det måtte til ny forstilling, men så lenge det ikke bråket i bilen når jeg kjørte framover var det ingen fare å kjøre småturer i et par dager... Alt virker av lys rundt det hele. Speilene sitter på plass, dørene går igjen uten noe plassproblemer. Venstre forskjerm, som jeg landet på først, den er ubrukelig, og den har presset panser og grill ut av stilling, men alt sitter fast. Det var først nå i kveld jeg så det som uroer meg mest med bilen; taket har sprukket... Ser ut som om noen har hoppet midt på taket, det er den bulken, og bakover ser det ut til at det er en gedigen sprekk... Er vidunderet mitt blitt rammeskakt, ja da er det vel bare takk og farvel til den investeringen...

Hvordan det gikk med meg?
Jo, når jeg skjønte hvor det bar rakk jeg å slippe overkroppen fremover og til høyre, tenkte at jeg ikke ville ha frontruta i ansiktet. Instinktet mitt var bra, for det ble med den stillingen bare venstre skulder som tok vekta fra selen, magen fikk bare et lite dunk på siden og godt polstret som jeg er så kjente jeg raskt at det ikke gjorde vondt i nærheten av avleggeren. :-) Knærne gled antagelig ut av ledd i bråstoppen, så litt slarkete føler jeg meg, men de er ikke vonde (har sånne ledd som hopper og spretter, hypermobile ledd). Venstre skulder den bør bli bedre til i morgen, ellers tror jeg at jeg skal få noen til å se på den. Giktsmertene kjenner jeg er på vei til å sette seg i alle ledd nå i kveld. De har en tendens til å komme når hele kroppen får en bråstans. (kjenner igjen symptomene). I morgen skal jeg IKKE ut av huset. Jeg blir på sofaen tenker jeg. Har nok en film eller to jeg ikke har sett på en stund. :-)

Tusen takk til to snille unge menn som med traktor fikk bilen opp på veien igjen og tusen tusen takk til den snille naboen der oppe som jeg antagelig skremte vettet av i bråstoppen. Det var trivelig å hilse på deg, men jeg håper at det er en litt mer behagelig setting neste gang!! :-)

En tur ut av huset i morgen skal jeg jo; det er Hobby/Linedance i Fjellhaug! :-)
Vi ses der vel?? :-)

9 kommentarer:

Ann-K sa...

Huff da!

Godt at alt gikk bra sånn alt i alt..
Både med deg og avleggeren :-)

Bilen er bare en ting, dessverre en viktig ting, men fortsatt bare en ting!

Håper smertene gir seg etterhvert og at du får søvi godt og lenge i morra..

klem

Astrid sa...

Ting er det nok av...
Jeg skal snart tusle til sengs, bare jeg har gjespet en gang eller to først... Skal ta med meg et ekstra pledd og tulle meg godt inn, så blir jeg nok borte noen timer tenker jeg. :-)
Klem.

Guri sa...

Så bra at alt gikk bra med deg - det er jo det som teller! Man kan alltids kjøpe seg ny bil (selv om det koster flesk).
Har selv sittet og kjørt bil og ant fred og ingen fare, og plutselig satt jeg og kjørte motsatt vei...... Ikke noe stas med glatte veier nei ;)
Kos deg under teppet i dag!!
Klæm

Elin sa...

Og samboeren min måtte havne midt oppi det.. begynner å bli en vane at han kommer dumpende når folk hopper av veien med bilene sine.

Du får ta det pent i da, og så ses vi i kveld. :-)

Elin sa...

*dag

Astrid sa...

Jeg holdt meg i det minste i en bit jeg da... Det var vel en trivelig avveksling for sambo vel? :-D
Skal bare sløve i dag. Har igjen en halv rar bok, og så har jeg havresuppe på komfyren. Vi ses i kveld. :-)

Astrid sa...

Det var bare en bil. Jeg er veldig glad for at det var den bilen der, for jeg var nok bedre beskyttet der enn jeg hadde vært i 70-80% av andre biler...
Det er fordelen med en stor stiv bil, ulempen er kanskje at det koster litt for mye å ordne opp med ødelagste store stive biler...
Jeg holder meg under tepper i dag, måtte bare opp for luft. :-)
Klem.

Anonym sa...

hau da, men godt det gikk bra med deg Astrid.
nei perfekte morgener/dager skal en ikke kimse av skjønner jeg...det er da det meste skjer etterhvert.
ha en fin dag Astrid:-)
åse

ida sa...

du har hatt skikkelig gullhår i ræ*a for og si det sånn, kjempe flaks. sa ifra til mor og far i går da så dom vet om det og jeg skulle si fra begge at dem håper det går bra:)