Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 4. august 2011

Et nytt familiemedlem...

Til Peders store frustrasjon har vi fått et nytt familiemedlem i hus. Peder er jo kongen på haugen, og det er så alt for tydelig at han ikke er i stand til å dele mor og mat med noen. Det er fresing, og så to skritt bakover. Nykomlingen er nok litt usikker på hva det betyr, så han følger etter, og Peder freser på nytt. Alikevel er det best å ikke være for langt unna, særlig om det skulle komme til å være en liten godbit et eller annet sted...
Nykomlingen er en bitte liten hannkatt på 10 uker i morgen. Og nå ser jeg også hvor stor Peder egentlig er... ;-)
Ragnhild som var den første matmora hadde nok litt dårlig samvittighet for å sette ham igjen her i går kveld, men det var nok ingen stor fare. Jeg regner med at Peder kommer til å være sur i noen dager, men han går ikke til angrep på minipusen, og minipusen ser ikke ut til å lete etter mor. Han har trodd øret mitt er pupp et par ganger, og han er fæl til å klenge helt oppe i ansiktet mitt (men jeg er ikke særlig hippen på å gi han den kattevasken han nok mener på å få ut av det hele). Han leker og herjer og så sover han den søteste søvnen før han herjer mer. Veldig kjælen, og jeg og gubben er nok godtatt som forverter, lekekammerater og klatrestativ. Spennende å se hvor lenge det går før Peder også godtar min og gubben sin nye rolle.
Jeg har også en mistanke om at det er litt påtatt den fresingen og gurglingen Peder kommer med. Han er vant til dyr, og han har lekt godt med kattemor tidligere. Han tolererer til og med at naboens to hunder og ene katt stikker innom i ny og ne.
Og hva tror dere navnet ble? Opprinnelig heter han Tristan, men det passer liksom ikke på en katt som skal bo her... Prøv og gjett! :-)
Tidligere har jeg kalt kattene opp fra karrakterer i bøkene til Stephen King. Rosie, Churshill og Gordon. Peder ble bare Peder, det passet ikke med noe annet.

10 kommentarer:

Ragnhild-som-fremdeles-har-èn-kattunge-å-gi-bort... sa...

Pusemor løper rundt og roper på ham fremdeles, men lillesøster er kjempefornøyd med å ha mor og matmor for seg selv.. Men det er nok litt kjedelig uten lekekameraten... ;) Skal holde navnet for meg selv, skjønner jeg... Men bøllekatt er han uansett.. ;) Felte etpar tårer på hjemtur igår, men det var en mye roligere biltur med bare to katter i buret... :P Lykke til med tilpasningen til Peder! :D
Stor klem til 2 og 4-bente!

Ann-K sa...

Om han er bøllete er det vel bare Emil som passer.. men for alt jeg vet er vel nesten et mer bøllete navn Bart..

Pjusken er jo bare søtt de 3 første mnd.. Kan jo hende han bare ender med å hete mini også.. Litt kjett om det kjem en pus til om et par år..

Blir spennende å høre/lese hva nykomlingen heter ;-)

Go' hælj!

Jane sa...

Jeg prøver igjen.. Fikk ikke lagt inn kommentar her om dagen nemlig :/

Helledussen så grom den nye krabaten er :o) Skikkelig god! Min fantasi er nok ikke stor nok til at jeg skal klare å gjette navn på lille tassen, men jeg prøver: Homer? Dennis? Emil? Morgan? Tja.. Var vel det jeg kom på :p Søt er han uansett navn, akkurat som Peder :o)

Astrid sa...

Er redd hverken Jane eller Ann Katrin har gjettet riktig... :-)
Jeg er litt usikker på om han er bare søt, men han er så søt at det veier opp for intensiteten han har når det gjelder det sosiale. Vi skal helst sitte oppå ansiktet til mor, best er det om vi kan sove over munn og nese på noen andre.
Morgan??

Ann-K sa...

Teo var sånn, han skulle absolutt kose/sove i ansiktet.. Leo også egentlig, han likte best å kose i håret.. så puta mi var alt anna enn hårløs ;-)

Ok, går hardere til verks ;-) Balder, Facepus, Sjakk, Peter, King, Romeo, Påsan, Pelle, Rasmus, Mr.X...

Astrid sa...

Nope...

Elin sa...

ååå næmmen!! her kan man ikke være borte noen få dager engang før folk har fått flere å brødfø.. :-D Fiiine kattepusen, som sikkert skal hete Ozzy.

Astrid sa...

Litt problemer med det navnet der...
Brødfø ja, nå har han begynt å spise mer. Først en hel restemus (Peder var nok veldig mett) og så en hel porsjon med bløtfor... Han planlegger nok å bli stor som Peder på rekordtid... :-)

Elin sa...

:-D Mad Max?

Astrid sa...

Fortsatt ikke riktig...