Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 13. august 2010

Vel overstått ferie og en liten utloddning...

Hallo alle sammen, (alle sammen= to venner som leser litt her inne noen ganger) ;-) Jeg håper alle har hatt en flott sommer og at dere er klare til en ny runde om noen måneder, for det kommer sikkert en varmere periode igjen bare snøen forsvinner igjen neste gang også! Man skal ikke se så veldig mørkt på alt, ikke en gang når kveldene blir lengre og mørkere for hver dag som går; for det er en perfekt tid til å ta fram en god bok og litt håndarbeide, tenne lys og bare nyte litt. Men, pass på å tenne masse lys! :-) Jeg liker ikke å minne dere på det, men nå nermer høsten seg, blåbærturer og eplehøsting er faktisk sensommer syssler... Jeg har derfor tenkt å gi bort litt oppmuntring sånn på sensommeren, noe å glede seg til fremover... Dere deltar på følgende måte; ett lodd for å legge igjen en kommentar, om dere ikke har egen blogg må dere inkludere mailadressen deres i kommentaren. to lodd for kommentar og link tilbake til siden min, enten på blogg eller fjesboka. De som har egen blogg må gjerne legge seg til som følger på siden min, trekker en liten tilleggspremie utenom de to pakkene jeg har tenkt å gi bort til de som legger seg som følger i løpet av august. Altså; 1 lodd for kommentar 2 lodd for kommentar og link 2 lodd og en ekstra mulighet for kommentar, link og følger. Litt om hva som finnes i pakkene; kommer til å være en koselig høstpakke med blandt annet en bok av Sue Miller og noe å knaske på mens man leser og koser seg litt i høstmørke... Pakke nummer to inneholder også litt digg og kos i høstmørke. Ellers får innholdet være hemmelig så lenge. :-) (ikke så dyrt, men veldig trivelige gaver...) Utloddningen vil skje 31. august. Kom igjen; hva venter du på?? :-)

20 kommentarer:

Unknown sa...

Hmm.. Nå er jeg spent :P hehe..
Godt å se du er igang igjen :)

Astrid sa...

De som linker må gi meg en beskjed om det i kommentaren. :-) Takk.

Ann-Katrin sa...

Jøss, ser man det.. legger ut konkurranse på selveste fredag den 13 :-) hmmm, spennende! hehe.. ellers alt bra, håper jeg?!? Talas

Ragnhild Andersen sa...

Er jeg regnet med blandt de to som leser tro? Siden din er meget spennende, sier den klorende kattungen på ryggen min.. (eller er det bare varmen fra laptop'en som frister henne?) Håper vi har noen lange, fine hobbyhøstkvelder i vente ja! Masse lys og kanskje litt god mat også? Legger en link til FB! Stor klem!

Anonym sa...

Der var du på plass igjen ja! Det er bra.
Legger link til FB..om jeg får til da. Ha en fin høsttid.


Elin B.

Anonym sa...

flott Astrid. moro med slike sider:-))

Astrid sa...

Takk. Hadde blitt flottere om folk ikke var "anonym" ;-)

eliber1304@hotmail.com sa...

Syns det er fint å hete "anonym" jeg... spesielt siden jeg ikke får til noe annet. :D

Elin B.

Astrid sa...

Jeg vet hvem du er da, så skulle nok greie å finne adressa di Elin B. :-)

frida sa...

Hei, takk for trivelig kveld i går, håper det blir mange flere, gjerne noen kvelder som innebærer litt papir klipping også! klem fra Frida.

Anonym sa...

får legge igjen navnet mitt jeg å da....gjorde vist ikke det sist. moro at du er igang med siden din igjen...:-))

Åse

Anonym sa...

Koselig blogg du har, Astrid. :) Blir inspirert til å forsøke å blogge litt selv, men kommer meg ikke i gang. ;)

Har linket til bloggen din på fb. :)

Inez :)

inez.borgen@yahoo.no

Unknown sa...

Da har jeg lagt ut en link på Face jeg også ;)

Veronica sa...

Hei. Nå tror jeg jammen jeg fikk til å legge ut linken på FB :-)

Jane sa...

Hei hei :)

Jeg vil være med ;)
Link vil du finne både på FB og bloggen min ;)

Jane

Vanessa sa...

Hei, hei :)

Jeg vil veldig gjerne vere med, du vil finne en link på facebook.

Astrid sa...

Velkommen med alle sammen! Nå begynner det faktisk å bli litt konkurranse her nå! KJEMPEFLOTT! :-) Det gjør en Løtensokting varm om hjertet at dere blir med. Lykke til! :-)

NB; åpen til 00:00 natt til 1. september! :-)

Jane sa...

Nå har jeg også blitt følger av bloggen din ;)

Anonym sa...

Hei på deg Astrid..Du er like kreativ skjønner jeg..Flink er du.Men det vet jeg fra vi var sammen på Revmastismesykehuset...Har hatt ett opphold der nå å jeg da..Håper det er bra med dag.. Klem :-))Hilsen Ranveig

Astrid sa...

Da er påmeldingen avsluttet...