Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 21. mai 2010

Første virkelige sommerdag...

Men så pleier jo pinsehelgen å være helt utrolig flott også da! :-) Etter en tannlegetime i går så fikk jeg sykemelding i dag. En tann ble rotfyllt og det sprenger noe så inni "#¤%&/((/&%¤!! Men går bedre nå, tror jeg i alle fall... ;-) Bestemte meg for at alt det vonde kunne jeg bruke til å skamskjære det lille som kommer tilbake hvert år i hagen min, og så ble jeg litt inspirert av det fine været og begynte å plante ut litt smått... I ringen under har jeg plantet noe av det jeg handlet forrige dagen på turen til Stange. Der er det Karriplante, Sitrontimian, Annanassalvie, Eple mynte og et par overlevere fra i fjor... Under i neste ring er det plantet lavendel, trenger et par planter til oppi her, men dette blir bra! :-) Jeg har gitt opp å finne tørket lavendel i store pakninger uten å ruinere kontoen min, så nå skal jeg tørke selv!! Basta!! ;-) En del ting må fortsatt gjøres i hagen, men sommeren er så vidt begynt, og det ser bedre ut med en gang det blir litt grønnere på kvister og trær... Og blå blomster over hele hagen er det fortsatt... :-) De sprer seg litt villere for hvert år, og er utrolig pene, så det gjør ikke så mye. :-)

7 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Nå har du vært kjempe flink!
Gleder meg til å komme på besøk og beskue det du har gjort :-)

Astrid sa...

Blir nok litt suppe utover sensommeren og høsten også tenker jeg... :-)

Elin sa...

wow som du står på og får det til! Kjempebra. Blir koselig med sansehage tenker jeg. Gleder meg til utpå sommeren. :-)

Astrid sa...

Det lukter allerede godt av alt som er der og der ser ut til at ting også vokser etter at jeg har fått de i jord, så blir nok noe å ta inn utover sommeren. Gleder meg spesielt til sukkererter igjen!! :-)

Astrid sa...

Jeg skulle aldri ha sagt at pinse været pleier å være bra, ser ut til at jeg er blitt straffet for det... Jeg er lei for at det også går ut over dere andre!! Nå; fyr i vedovnen!!

Ann-Katrin sa...

Mmmm, sukkererter ;-)

Astrid sa...

De spirer alt... og nå kan det kanskje også se ut til at det blir mais... den spirer også. :-))