Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 29. mai 2011

Skal jeg vise deg noe godt?

I forbindelse med at kjøkkenet ryddes bit for bit, dukker det opp et og annet jeg har kjøpt forde det så godt ut der og da, ikke fordi det er noe jeg pleier å ha i kjøkkenskapet. Når jeg kommer hjem legges det inn i kjøkkenskapet for bruk "en gang nærmere helga", og der blir det liggende, for jeg husker ikke at jeg har kjøpt det, for siden sist har det havnet under en pakke surkål, eller en pose frokost sagflis...
Sånn var det med pakken med sitronformage som plutselig dukket opp i helga... Resultatet ble rett og slett digg!
Du tar noen Digestive kjeks (2-3 per porsjon), knuser de og blander inn litt smeltet smør, legger det i porsjonsformer eller en dessertskål og fyller sitronfromage over (fremgangsmåten på denne står godt forklart på pakka). Det hele settes kaldt så lenge fromagen trenger det (står også på pakka) Så tar du noen friske bær (en god spiseskje mengde til hver porsjon), litt melis og litt saft av lime eller sitron og blander dette sammen i en liten bolle og setter i kjøleskapet fram til servering.
Sånn kan resultatet se ut;
Et lite blad peppermynte fikk komme friskt inn fra hagen for anledningen og smaken. :-)
Jeg fikk 4 porsjoner ut av en pakke fromage.
Det er godt mulig noen har gjort det før meg, men ikke som jeg kan huske å ha lest om noe sted.

Så tenkte jeg å vise dere hva Ann-K vant i gjette-giborten min. :-)
Kakemix fra Betty Croocker, bittesmåe perler til å ha på kaka fra sverigetur, firkanta muffinsformer og kjøkkenhåndkle fra Åhlens.

2 kommentarer:

Ann-K sa...

wow, sjokolade ;-D mmmmm...

Astrid sa...

Sjokolade... :-)