Jeg tar godt vaskede poteter og skjærer de i skiver på ca 2mm. Legger de utover på en liten bit folie og bygger i høyden 1-1 1/2 potet før jeg lukker folien og legger den på grillen eller inni ovnen. Noen ganger legger jeg på litt havsalt og noen blader timian, men du trenger ikke. 200 grader til de er møre (kommer an på hvor tykke skivene er, ta ut en foliepakke og kjenn på potetene.)
Vel ute av ovnen åpner jeg folien, legger i en liten bit smør, et par skjeer med rømme, et godt dryss med Hoff påmfri krydder og et par gode skjeer med mais. Om du ikke skal spise poteten som tilbehør til en middag kan du jo også slenge oppi noen biter med skinke og litt ost, så er det full middag i en pakke.
per porsjon
1- 1 1/2 potet med skallet på i tynne skiver
stekes i folie i ovn eller på grill.
Legg på:
Litt smør,
Et par skjeer med rømme
grillkrydder etter smak og
et par skjeer med mais.
Folie pakkene kan gjerne stekes dagen før de skal spises, avkjøl de og legg i kjøleskap til du skal varme de opp igjen.
Jeg syns i alle fall at det er god og sommerlig mat. :-)
2 kommentarer:
blir sulten vett du, når'n leser detta midt på natta ;-)
Ble du sulten bare fordi du leste det midt på natta? Eller så det godt ut?
Legg inn en kommentar