Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 5. desember 2013

Desember i Astridhuset

Så er desember kommet, vi har telt et par dager inn i måneden også, men julefølelsen er ikke helt på plass enda...
Det mest konstruktive vi så langt har gjort for å forberede oss til julefeiring er å vake tak...
Til uka starter jeg opp med vasking, rydding og pynting av årets julehus. Jeg har bare ikke orket å starte med det enda, sånn før jeg er ferdig med julemarkeder.
Det brennes mandler og pakkes saker. Det er artig, men det gir lite inn i kassa... ;-) Jeg har fått beskjed om at jeg er for snill på prisene mine, og det er mulig jeg er det, men så vil jeg da gjerne selge noe av det jeg har laget, ikke sette det på lager til neste jul...

For en uke siden bakte jeg og Bare lille Elin lomper til jul, og de ble herlige!! Det ble en lang dag for oss, men vi kom oss igjennom dagen og kunne pakke ned nesten 200 lomper på slutten av dagen. Ikke akkurat billedskjønne lomper, men veldig gode! Her i huset ble det meste fryst ned, men noen ekstra fillete blir konsumert sånn litt etter litt og gir løfter om lange late frokoster i jula. :-)
Bilder av lompebakedagen kommer på en blogg i nærheten en gang før jul tenker jeg.

Så, lompene er i fryseren, mandlene brennes etterhvert som de er bestilt eller skal selges på julemarked og taket er vasket...
Tipper noen har kommet lenger i juleforberedelsene enn meg!!

Nå har jeg satt meg rett ned, og her skal jeg sitte i noen minutter til, før det blir pepperkakespising i barnehagen i efta. :-)
Et fordums pepperkakehus i Astridhuset... I år blir det nytt... :-)

1 kommentar:

Elin sa...

Ja, det jobbes med et innlegg om lomper her. :-D