Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 1. juli 2013

Bursdag # 1

Det ble bursdagsfeiring på Lille MA ja, ingen tvil om noe annet.
Jeg ventet hele tiden på at noe skulle gå galt, men innen klokka var 14 og folk begynte å strømme til grillen var den tent, alle kakene var på plass og ferdig pyntet. 4 kanner kaffe var klar til etter "middagen" Stoler begynte å strømme til, og vi endte opp med fler stoler enn vi trengte. Været var til nå sånn noenlunne uten regn, alle hadde med seg godt humør, og venner, min familie og gubbens familie så ut til å gå over ens (vi hadde heller ikke trodd noe annet)

Når dagen var over og alt telt opp hadde vi vært 33 stykker her. Vi har enda igjen 60 pølser og masse potetsalat. 12 poser potetmos fløy avsted, og den var ikke av lett-typen nei. Mor i huset hadde ikke brukt den fløten hun hadde ment å lage krem av, dermed forsvant den ned i mosen sammen med litt meierismør... ;-) ( Det lille som var igjen av potetmosen gikk i brøddeigen i går)

Og jeg, jeg glemte at jeg hadde ladet opp bateriet til Canon(en) min... Litt bilder ble det, men ingen av den ryddige, nyvaskede verandaen jeg lovet i sist innlegg... ;-)

Kaka jeg hadde ordnet, den fikk jeg faktisk beskjed om fra Gubben i huset; Den der, DEN DER; den SKAL du blogge... Så gjør jeg vel det da... :-)
Sommerfuglene jeg hadde gått til innkjøp av, og som skulle over hele skjørtet til kaka, ja de fant jeg igjen i dag... Akkurat der jeg la de sist uke...
Men, jeg tror kaka ble bra jeg. :-)

Sitronkake fyllt og dekket med jordbærkrem og så dekket med farget marsipan.


Bestemor i Vallset lagde glutenfri bløtekake og Bæssmor på Løten lagde sjokoladekake. Muffinsene og glutenfri eplekake ble laget av meg.
Lille MA, hun spiste kake med begge hender, kastet fra seg skjeen hun selv fikk og skjeen jeg hadde funnet meg, det falt nok i smak med kake ja... :-)

En veldig vellykket dag og bursdagsfeiring. :-) Takk til alle som kom en tur og gjorde dagen så utrolig, utrolig flott. Beklager at jeg ikke fikk snakket skikkelig med alle, jeg håper vi treffes igjen snart!! :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det ble da en fin dag,sjøl om det kom noen regnskurer og tordenskrall innimellom,og Lille MA koste seg veldig hun:))

Astrid sa...

Tror vesla hadde det helt topp. :-) Ingen la særlig merke til tordenværet heller tror jeg... :-)