Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lørdag 19. februar 2011

Litt ditt og litt datt...

Jeg begynner visst å bli litt dristigere. Putene under kjøpte jeg på harryturen vår for en uke siden. Plutselig skjønte jeg at jeg bare måtte ha de... På samme turen kjøpte jeg også tapet for aller første gang. Et tapet bilde og to ruller med tapet jeg ikke ville ha drømt om å kjøpe for en tid tilbake. Den ene rullen skal få bli med i scrappesakene mine en stund, og den andre skal opp rundt det store tapetbildet på soverommet. Kommer tilbake til den saken senere når det er blitt varmere i været... De to øverse putene under er egentlig i en skarpere grønn farge, og jeg tror de kommer til å bli flotte som pynt på soverommet når vi blir ferdige der...


Vanlentinsrosene står fortsatt like flotte:

Brettet er egentlig et brett med julemotiv på, men med et designpapir over motivet kan den brukes enda en stund.  Og under står Peder å venter på at noen skal åpne døra. Det er jammen godt at bildet ikke viser hvor møkkete ruta er etter at katta har klint snuta si mot den i vinter... :-)
Nå skal jeg avgårde og spise bløtekake hos Ann Katrin. Gratulerer med dagen til Ann Katrin og naboen! :-)
Så hjem å lae middag til overnattingsgjest. :-)
Ønsker alle en kjempeflott lørdagskveld.

1 kommentar:

Ann-K sa...

Hei Astrid :-)
Koser meg med helkeboka jeg lånte av deg :-) har ikke hekla noe enda, bare lagt mange planer og drømmer om hva jeg kan gjøra.. og det er slettes ikke lite heller..

Skal prøve å lage noen lapper til nepal-prosjektet.. men får sjå om det blir noe iforhold til diverse prøve hekle-prosjekt ;-)

GOD HÆLJ!!
klem