Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lørdag 2. februar 2013

Lørdag i Astridhuset

Før det kom besøk i dag ble det tatt et par stemingsbilder fra livet vårt...
Her var det ikke akkurat full rulle på ting på formiddagen...
Som seg hør og bør en sliten kanin som har rømt opp i høyden...
Ingen kaniner liker kjeks på beina... ;-)
En katt har tatt kvelden, eh formiddagen...
Lille MA har lekt på gulvet...
Og...
Lille MA har sovnet...
På magen i lekegrinda med smokken godt på plass er det best å sove dupp sånn på formiddagen... :-)
På natta sover hun på ryggen, men den lille duppen, den er veldig god på magen... ;-)

Mor sjøl sånn på formiddagen, jo hun var maroder i ryggen. Hun forsøkte å gjøre noe i går, og etter å ha fått det for seg at hun ikke skulle ta smertestillende et par dager, så ble det litt ille på mogenen i dag gitt... :-/

Gubben, han gikk ut og startet motorsaga... Det må ordnes vinterved til de neste par åra vøtt. Han var ille før, men nå har det nådd nye høyder med et etternavn som etterhvert er blitt sånn passelig belastet hva ved angår... ;-)

Før dagen ble gammel så kom bror min for å få ordnet sin vinterved. Rett etterpå så kom far min, for man må jo se åssen barnebarnet har det, sånn i tilfelle hun ikke får mat og ingen oppmerksomhet... ;-)
Og så fikk vi besøk av onkelbæssfar. :-) En trivelig formiddag og midt på dagen i dag. :-)

Nå har jeg laget ferdig litt mat til tømmerkara, og Lille MA er igjen i drømmeland... Så fikk jeg visst tid til et lite blogginnlegg i dag også... :-)
God lørdag folkens! :-)
Kos dere!! :-)

4 kommentarer:

Guri sa...

Det var formiddagen sin det! Ingen fritidsproblemer hos deg heller ser jeg ;) Koselig og da.

Så trivelig at du ble inspirert av meg og garnregnskapet mitt :) Jeg kjøpte 50 g mer enn jeg brukte i januar, så foreløpig ser det bra ut :)
Ha en fin kveld :)
KLÆM

Astrid sa...

Svært lite fritidsproblemer, det vil si, vi har problemer med å få nok tid til alt vi skulle ha gjort når folk og dyr ikke sover, men det er et lite problem, og en dag tar vi det igjen... :-)

Ja, det garnregnskapet, det har i alle fall inspirert meg til å bli ferdig med det jeg har begynt på... I kveld skal jeg feste tråder og hekle kant på noen kjøkken håndklær... :-) Er godt å se at det er noe som blir ferdig... :-)
Klem.

Anonym sa...

Når vi er ferdig med fritidssyssler som MÅ gjøres så er har det automatisk dukket opp 4 ganger så mange som da vi startet, det er fordelen med å ha 4 bolighus 2 låver og ørtenhundre forskjellige uthus og ikke minst et lass med gamle traktorer og biler (min hobby). Og ved må mann ha det står skrevet i bokji ha's Lars....

Gubben med det ved belastede etternavnet ;)

Astrid sa...

Arbeidsledige blir vi nok ikke... ;-)