Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 31. januar 2013

Håndarbeide i januar 2013

Januars siste dag... Og jeg har fått gjort unna en del håndarbeide denne måneden. Dette er hva jeg har gjort ferdig, altså, det er mer jeg har gjort i januar, men det er ikke ferdig med festede tråder, hekle kant og slikt enda...
Jeg ble litt inspirert av Guri som ved årsslutt hadde regnet ut hva hun hadde kjøpt inn og hva hun hadde fått gjort ferdig av strikking.
Ferdig i januar blir da listen min
3 Kjøkken håndklær
2 sitteunderlag og
1 "boa" skjerf.
Garn inn i januar er på 1,3 kg... Garn i ferdige prosjekter er 0,8kg... Bare 0,5kg mer inn enn ut så langt... ;-)
Det må rett og slett ikke bli større lager med garn her i huset. Det er ikke mulig å holde en skikeklig oversikt lenger. Trass i diversse forsøk på å holde orden, så blir det bare kaos hver gang jeg skal hente ut et garnnøste. Derfor har jeg bestemt at ja, jeg kan kjøpe nytt garn, men jeg må bruke opp noe av det jeg har også. Målet er å gå i null, eller å få brukt opp mer enn jeg kjøper inn i år. :-)

Jeg må bare bli flinkere til å ferdigstille prosjekter og ikke hoppe fult så fort til et nytt prosjekt før jeg er ferdig med det forrige... ;-)
Noen som kjenner seg igjen i at det man nesten er ferdig med ikke er så spennende som det man har fått fremst i skallen på nytt prosjekt?? ;-)

Nå skal jeg feste tråder på tøfler i rutemønster. Har laget 16 store oldemorsruter som skal bli et par med tovede tøfler. Har før strikket rutetøfler, og ville nå prøve meg på å tove oldemorsruter. Håper de blir så varme som jeg har sett for meg at de skal bli. :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Når du har fått tovet dem, så må du legge ut bilde :) høres spennende ut.
Fy søren å flink du er :)
Annie

Astrid sa...

Takk. :-)
Jeg håper at de er ferdig montert innen en uke, men jeg er redd jeg ikke har nok til å sende i veien en maskin før om et par uker, så etterhvert blir de nok ferdige, det komemr bare til å ta litt tid. :-)
-Astrid.

Ragnhild-som-ALLTID-har-halvferdige-prosjekter.. sa...

Trenger bare 7 lapper pr tøffel.. Akkurat ferdig med en jeg.. :-P Og faktisk vært flink jente og festet alle tråder med en gang!!! :-D

Astrid sa...

Det er da faktisk 8 på de jeg har laget... Jeg hater å feste tråder, men jeg fester etterhvert som de skal monteres sammen. Snart en ferdig montert. Alle tråder festet på den ene. Så nå er det bare resten igjen... ;-)