Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 4. april 2011

sen søndag, tidlig mandag....

Sovnet visst i efta jeg, så her har dere meg, midt på natta...
Tenkte å vise noen bilder av en boks jeg har laget til et bursdagsbarn... og så gode sjokoladekjeksene som Elin delte oppskriften på for et par uker siden...
Sånn ble den altså inni og utenpå, og under ser dere den lukket med masse snop inni... :-)
Maskeringen (den svirlen dere ser uten farge er et klistremerke man legger på før man sverter med stempelfarge over. Kan brukes om og om igjen) , fargen og hengslene er i fra Tim Holtz, jeg er blitt en smule forelsket i de scrappe sakene han har, enkle og ikke så alt for dyre i innkjøp. Papiret var noen håndlaget jeg har hatt liggende en stund, perfekt stivelse på arket til å lage esker av. Vinduet er rett og slett skjært ut med sjablog og kniv fra Fiskars og fylt med overhead-transparent. Med litt bling og en blomst syns jeg esken ble kjempe morsom. :-)
Håper jubilanten ble glad for snop og gavekort som ble lagt inni... :-)

Var hos en veninne en liten svipptur for et par uker siden, og hun hadde laget sjokoladekjeks, de var utrolig gode, og når hun så delte oppskriften tenkte jeg at jeg også kunne lage en porsjon, de smakte nesten like godt her hjemme som hos Elin. Oppskriften finner du inne på bloggen hennes i dette innlegget.

Arvet melbøtte som lisnelus i bakgrunnen. Et sånnt gedigent blekkspann man fikk tilbake eplemos i fra Brenneriet på Løten. Veldig glad i melbøtta. :-)
Sa jeg at jeg ønsker meg nye asjetter til kjøkkenet?? Jeg har sett noen på Europris nå... De er utrolig gromme... Gule, lilla og grønne, med påmalt slitt kant og hvite prikker... Likte de... Eller jeg kan vente med å kjøpe nye til jeg har kastet de gamle... Er nok mest fornuftig...

God natt... :-)

2 kommentarer:

Elin sa...

Sjokoladekjeksene dine var kjempegode de! Smart med forskjellig sjokolade i.

Takk for at du linker til bloggen min ~ alltid hyggelig om flere stikker innom der.

~elin~

Astrid sa...

Nå er det ikke så mange som stikker innom meg da, men noen ser kanskje linken og titter innom deg en tur. :-)
En ting er i alle fall sikkert, du er mye flinkere til å holde siden din oppdatert enn hva jeg er... :-)
Kjeksene ble gode ja, og enda har jeg fler igjen, sikkert fordi jeg var smart og la de i en kakeboks, så ser jeg dem ikke hele tiden og blir fristet til "bare en liten kjeks til"... ;-)