Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 10. november 2010

Julemarked og den første snøen i år...

Det passer bra at den første snøen har lagt seg rundt Astridhuset. De siste ukene har jeg sittet og laget julesaker til en julemesse som skal være i helga, og jeg har vel ikke helt skjønt at det nærmer seg jul før nå i dag. Tenker det blir en god siste innspurt på jule-ting-lagingen nå jeg. :-) Her kommer info (reklame) for julemessa; Den holdes på Skjold i Nordbygda i Løten. Skjold finner du et par kilometer opp på andre siden av veien for et nedlagt kjøkkenverksted rett før Myklegaard om du kommer fra Hamar. Regner med at de skilter. For dere som vet hvor Brandsrud er, så er det på sammeveien og 500meter før du svinger opp til Brandsrud. Julemessa åpner dørene kl 10 søndag 14 november og holder åpent til kl 16. Her er det masser av flinke og flotte folk som selger noe av det de har laget. Flotte gaver til jul, og her finnes kaker, lys, smykker, strikkesaker, kort... Alt du trenger til jul. I tillegg holder Skjolds venner et mini loppemarked med julesaker. (Det var sånn det var i fjor, og jeg regner med det er likedann i år) Selv kommer jeg dit med såper, veninnegaver, lyspakker (små og store) Tovede ull brosjer, kort, sjal, og masse annet. Det jeg ikke blir av med på julemessa havner i butikken min her inne. :-) Jeg håper du tar en tur! :-) Det er også lov å komme uten å handle noe, her er det masse ideer og julestemning! :-) Det har vært stille fra meg her inne en stund, for jeg har ikke hatt særlig å blogge om, jeg syns ikke det er riktig å blogge om smerter, sykemeldinger og kjedsomhet. Høsten har vært lang og kje for en med gikt i skrotten. Og den tiden jeg har orket å gjøre noe så har det blitt laget julesaker. Jeg gleder meg skikkelig til søndag!! :-) Og, jeg gleder meg til å rydde opp igjen stua mi... Det er papirklipp og limruller over alt jo! Jeg er langt i fra en ryddig og organisert person, men dette er slitsomt å se på for meg også... Og, jeg må bare rydde til helga, for da skal det settes inn varmepumpe her (om været holder seg noenlunne stabilt) det skal bli godt med en grunntemperatur i huset som ikke koster skjorta! Tenker Peder blir glad for litt mer varme også... :-D Det var en noe forvirret katt jeg slapp ut kl 4 i natt, for mens han hadde sovet så hadde hele verden forandret seg. Han kom inn igjen og sov resten av natta ved beina mine. Og etter at han hadde vært ute i dag tidlig så gikk han rett inn på do og bare satt på det varme gulvet. Det meste ordnet seg når han fikk en skål med bløt-for i dag, da så det ut til at han likte verden igjen... Nå skal jeg sette meg og lage kremmerhus i cellofan, for de er ikke å oppdrive ferdige! Jeg hadde håpet at jeg kunne gjøre noe lettvint til helga, men nei da... Men koselig å lage selv også. Håper vi ses til helga! Jule-forberedelses-klem til alle som titter innom meg! :-) Kjempe glad for alle besøk og kommentarer her inne! :-)

5 kommentarer:

irina sa...

Hei Astrid :) tusen takk for en god oppskrift. jeg ser den er god...liker slike enkle kaker...deilig. den skal jeg prøve.
Tusen takk for at du liker bloggen min og for ros. Og takk for at du vil følge meg :) Ha en riktig sånn fin kveld.
Klem fra irina

Astrid sa...

:-)
Takk!

Jane sa...

Oi, så spennende :) Men er redd jeg ikke har mulighet til å stikke innom :( Elsker jo å se slike hobby ting og bli inspirert.. Hadde vært veldig artig om du fikk tatt noen bilder av det du har laget og skal ha med på Skjold da :)

Astrid sa...

Jeg kommer nok til å ta bilder før jeg pakker ned til Skjold, og det jeg har igjen havner inne på "butikken" min her inne. :-)

Ann-K sa...

Je kjem på Skjold ;-)
Talas