Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 29. november 2010

1. søndag i advent

 
Hei og god morgen, eh, formiddag...
Som vanlig har det vært litt stille fra meg her inne, men folk begynner vel å bli litt vant til det. ;-)
I går var det 1. søndag i advent, og det var vel ikke mange som gikk glipp av den begivenheten. Tenker det var mange spente småtroll i går som fikk et første glimt av nissen for i år. Godteposer med mandariner, rosiner og svette sjokoladebiter, hylskriking bak mors bukseben og total utmattelse når den skumle digre mannen med maske endelig forsvant igjen.
Det er ikke så mye lenger som skremmer meg av skrekk og gru, men menn med masker, de er ikke til å spøke med! Så jeg forstår småttisene godt jeg. Det er jo kjempe skummelt! Og jeg tenker dere mødre der ute er stolte av dere selv etter åretsjulegrantenning når dere ser at siste året med pottetrening plutselig var helt bortkastet... ;-)
Nei da, jeg håper ikke det gikk slik i går! Jeg håper alle hadde det trivelig og sang med på julesanger dere glemte for flere år siden, drakk gløgg og koste dere stort! Her hjemme hos oss gikk dagen rolig for seg, vi sov litt på sofaen, åt en sen frokost med gode venner og Peder ordnet seg med egen leke og godtepose i ett da en stakkars mus forvillet seg inn blandt vedstabelen i dtua... Jeg hengte opp julegardiner, satte fram den store lysestaken og tente et lys for glede. :-)
Jeg skal pynte skikkelig til jul i år, og jeg gleder meg til det. Overskuddet jeg har ventet på i hele høst ser ut til å komme sigende og jeg gleder meg til jul! :-) Jeg har enda igjen 25 gaver, bare en eller to er ferdige, men jeg stresser ikke. Jeg tror jeg vet hva de fleste skal få, og jeg regner med at handelen går greit. Foreløpig koser jeg meg med tente lys og god varme i ovnen.

Vil få takke for god stemning fra gode venner på lørdag. Jeg hadde det kjempe trivleig! :-)

2 kommentarer:

Jane sa...

Jeg har pyntet til advent førstes i dag siden vi kom hjem fra København sent i går kveld. Jeg vil ønske deg og dine en gledelig advent! Håper den bringer dere mye godt ;)

Astrid sa...

Takk Jane! :-)
Jeg takker og sender tilbake til deg, ønsker om en riktig flott førjulstid! :-)