Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 15. august 2010

Det er sommer, det er sol og det er søndag...

Det har blitt et helt utrolig deilig vær igjen. Jeg har litt problemer med å finne ut hva jeg vil bruke den siste dagen av ferien min til, men jeg tror det blir noe bærplukking etterhvert her i dag. Enten i hagen til naboen eller ute i skogen. Vi får se. Så har jeg litt dårlig samvittighet i dag, for selv om det er søndag, så henger det klær ute til tørk i hagen... Jeg vet det ikke er så viktig lenger, men jeg kjenner det litt i magen at jeg gjør noe "ulovlig" ;-) Noe som heldigvis er lovlig er å sette sin egen vin, så nå står det en dunk og plopper på kjøkkenet. Det skal bli fersken vin til jul. I to år nå har jeg hatt planer om å sette bringebærvin, men har bare kommet så langt at bærene er plukket og lagt i fryseren. Får se om jeg kommer så langt i år at jeg får satt vin, ellers blir det nok saft av den tenker jeg... (Må ordne så jeg får igjen litt plass i fryseren snart) Har lyst til å dele et selvlaget "postkort" med dere, det ble tatt på gården der mor til gubben vokste opp. Syns det ble så koselig med ugresset (Tromsøpalma) i forgrunnen og det flotte gamle huset i bakgrunnen. Minner også på utloddningen i innlegget under dette. Det er veldig lov å melde seg på! :-) Ikke noe er likere enn at det kommer til fler der! :-) Ha en flott søndag alle sammen!

3 kommentarer:

Ann-Katrin sa...

Ikke noe problem å henge ut klær på en søndag.. hadde jeg hatt noe å kunne henge på ute der jeg bor, hadde jeg nok gjort det.. kos deg på bærtur!

Ann-K sa...

Å holdt på å glemme..
Ha en fin søndag du også og nyt de siste timene med fri?!? :-)

Astrid sa...

Takk, takk. Kom nettop hjem fra hagan til naboen nå, fikk med meg litt rips og noen få kirsebær... Blir bra saft det. :-)