Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 14. februar 2011

Bare 14 dager på etterskudd...

Trekningen er foretatt på radom.org og der trakk den ut nr 1 faktisk, og så vidt jeg kan se så er det Veronica som har vunnet!! YEEEY! :-) Her kommer det masse snæks og stæsj! :-) GRATULERER
Valgte å bruke radom siden jeg kjente alle som valgte å melde seg på denne giborten min. :-)

Jeg har vært veldig fraværende her inne en stund nå. Jeg har rett og slett ikke hatt noe særlig jeg har hatt lyst til å skrive om. Jeg tror det retter seg snart, for det er mange prosjekter i gang nå. Jeg har fått skaffet meg litt mer garn og fått noen nye ideer når jeg var på sykehuset (Veldig flott og trivelig arbeidsstue der oppe altså!! skal vise hva jeg laget der ganske snart)
Det ble 14 dager på meg på sykehuset, og siden jeg kom hjem for en uke siden så har jeg ikke gjort så mye. Det går i det samme gamle. Det eneste nye er at jeg henger meg på når naboen skal gå tur med tre små bofser, og så plager jeg en venninne litt med gåturer også. Og nå Elin, har jeg kjøpt meg refleksvest som går utenpå yttertøyet, så nå trenger du ikke være redd for at noen skal kjøre på meg heller... ;)
Jeg har tatt i mot en utfordring fra Jane, og den skal jeg snart ta meg av, jeg lover. Jeg har desverre ingen å sende utfordringen videre til, for det er få av "mine" som er bloggere, men jeg skal svare så godt jeg kan en dag i alle fall. :-)

Siden det er Allehjertersdag i dag legger jeg ved et søtt bilde jeg har funnet etter et søk på "Free vintage pictures" i google. Flott til et kort til den du er glad i. :-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jippi :-) Så morro :-) Gleder meg som en unge på juleaften :-) Veronica

Astrid sa...

Hehe. Det er bra! :-)
Det blir nok litt av hvert å gå i gjennom for deg dette her... Men blir en bra pakke. :-)

Anonym sa...

er bra med tur, antallet er redusert til to men var deilig tur i dag ...og nå er det april:O...jippi...

Astrid sa...

Å, det er Mr Tornardo som er den anonyme komentatoren min i dag... :-D Deilig tur, det kan du si det.... Jeg klarer ikke å gå i kveld jeg... :-/
Godt å gå litt, men blir ikke så langt igjen for meg på en stund kjenner jeg. Ramla inn i brødboksen og en eske smertestillende når jeg kom hjem. sov i tre timer og er ikke folk igjen enda... Prøver igjen siden. :-)